Select Page

Como puedo descansar si mi cuerpo es todo alas 
-Pablo Lopez-

Escrits d’estiu II

Que si de cas, si pots i vols, vine. Aquí hi ha encens i espelmes vistoses i coses bones per picar. Que si vols venir, amb la porta oberta hi cap tot el Cap de Creus. Vine si vols i fem l’estiu dels gelats, els arrossos i les llanternes a la nit. Si et va bé. I així també fem els carrers de nit i quan arribem a tocar de mar ens incendiem la pell i anem cremant-nos per dins. Que si et va bé, si vols. 
Si et fa gresca, arribem a la matinada i deixem que ens caiguin aquells núvols de forma estrangera i que accionen pluja fresca. Que si pots i vols, vine. Que l’estiu és un fet i amagar fins al deliri de saber-nos i ja ben vistos, no deixar-nos ni tornar enrere. Desfici de mar frisant de veure’t feliç sobre aquell blau immens, i si vols vine que la flamarada és segura i tendre. Si pots passa per aquí, que l’estiu és com un bàlsam de placidesa, una conciliació amb l’hivern que aterra sobre la teva panxa galania. 
Si vens sempre serà estiu. 
I no marxa mai.

.