Select Page

-Que la pluja apagui el foc de la tristesa. -Menys aules i més bosc. -Vull veure com cau la vida darrere la teva esquena nua. -Moció de censura a la ràbia. -Més llibres i més teatre. -La tristesa s’acaba quan comencen els teus petons. -Els dies de pluja són per estimar-nos. -Riure fins al final. -La pena és aquella heura que s’arrapa al cor dels solitaris. -L’arròs sempre sec i a banda. -El cel de tardor és el més bonic de l’any. -Els que us agrada l’hivern no us entenc: en contra. -El cafè amb gel, amb molt gel i no amb una merda de glaçó. -M’esgota la política i els que la censuren. -Fa molt temps que no sé res de tu. -En contra que canviïn l’hora. -La vida és dura i punt. -Segur que a mi no fan despenjar-me aquesta pancarta. -Inhabiliteu a un home anònim com jo. -Vermut al sol a ple hivern. -La mort està sobrevalorada. -Més teatre i menys drama social. -Menys impostos i més neteja als carrers. -Et trobo a faltar. -Cinc minuts més cada dia al matí i una hora més a la nit. -No us moriu mai abans que jo. -Sentim-nos acompanyats sense sentir-nos posseïts. -Dia 1 d’octubre, diada nacional. -Atrapar l’amor i fer-lo servir els dies tristos.

-Mireu aquesta pancarta un cop, que potser demà ja no hi serà.