Select Page

Cinc minuts més per veure el sol com esclata rere el mar. Cinc minuts més d’estar dins l’aigua salada sense pensar en res més. Cinc minuts més de carícies dins la dutxa veient com cau tota la sorra enganxada a la pell. Cinc minuts més per assaborir el cafè amb gel al matí i rosegar-lo. Donar-nos cinc minuts més d’illa i sorra blanca amb la pell aquesta tan bruna que tens. Dona’m cinc minuts més per saber-nos lliures entre onades i vaivé de tramuntana. Cinc minuts dels primers petons al passeig marítim. Els cinc minuts que triguen a caure les peces de roba. Cinc minuts més per no donar-nos treva dels petons i les migdiades i llits a mig fer. Els cinc minuts que esperes la trucada. Els cinc minuts que esperes la trucada amb el resultat final. Els cinc minuts després de l’adéu per sempre. Cinc minuts més per no haver de patir per res. Cinc minuts de calma, només cinc. Només cinc minuts de saber que pots marxar però no ho faràs. Cinc minuts de culpa meva i ja n’hi hauria prou. Cinc minuts per oblidar-ho tot, tornar a començar cinc minuts després de la tempesta. Tornar d’aquí a cinc minuts a les vacances de nen, a ple juny, fins ple setembre. Els cinc minuts després d’haver-nos enlairat. Els cinc minuts després de tocar a terra i els primers cinc minuts de la rutina. Tornar cinc minuts abans a casa per no patir. Tornar cinc minuts més tard per no veure el que no vull. Agafar els cinc minuts del rellotge i fer-te el bonic regal del temps. Tenir cinc minuts per acomiadar-me i sentir-me en pau. Cinc minuts per entendre que la vida és un anar i venir i encara cinc minuts més per l’angoixa que provoca i pair-ho. Cinc minuts de calma impossible son possibles?

Cinc minuts és una vida i mai passen a gust de tothom. Ens veiem en cinc minuts.