Select Page

M'agrada quan després de les vagues de petons, no deixem de fer-nos petons. M'agrada saber que el mes d'abril està a la cantonada, esperant amb les roses fresques i els llibres que encara no s'han acabat d'escriure. M'agrada quan el dia de Nadal fa sol, es pot anar a caminar per la sorra i la platja no és una quimera. M'agrada quan les sobretaules s'allarguen de tant riure, de tanta guitarra, de tots junts sense que hi falti ningú. M'agrada que les nenes i els nens no portin deures a sobre i només regals, que els joves no tinguin fulls d'examen i molt paper d'embolicar. M'agrada que ens veiem així, de tant en tant, i que l'excusa de les festes ens apropi. M'agrada saber que davant la llar de foc sempre hi ha racons del cos per explorar, noves carícies per trobar, noves maneres d'estimar, foc d'amor vermell, foc de pell, foc al cos, foc a les mans. Foc de Nadal. M'agrada quan s'acaba l'any i comença la il·lusió que potser anirà a millor: com la il·lusió de la loteria que mai toca. M'agrada pensar que aquest any sí. I la Champions també i que arribi de pressa Sant Joan, i que les tardes ja allarguin com un pas de pardal. M'agrada tota aquesta felicitat ni que sigui efímera per unes hores. M'agrada el moviment de la gent amb ganes de donar, ganes d'estar junts. M'agrada quan no hi ha por a la Nit de Nadal. M'agrada que la nit més llarga de l'any passi ràpidament i no sigui Santa i brolli aquella bogeria que ens fa els ulls molt bells plens de coses bones. I m'agrada la tarda de Nadal, que el cel sembla un tros de torró de Xixona i xarrups de llimona fresca. M'agrada saber que em llegeixes i que durant l'any podrem saber-nos entre lletres. Bon Nadal.