Select Page

Els últims instants de prendre el Sol abans no arribi el núvol fosc. Aquelles últimes hores del dia que no vols que s'acabin perquè contemples el cel aquell tan bèstia. Aquella cosa tan forta. Aquell últim instant de la festa quan ja s'ha acabat tot i s'encenen els llums. L'últim dia de les vacances. L'última vegada que vas riure molt, que vas plorar de riure. Les últimes gotes que cauen i ja saps que vindrà la terra humida al nas. El final d’un llibre a l’últim paràgraf, l’última paraula de totes després d’haver fet nostra la història. L’última tarda abans de tornar a començar l’endemà al matí. Les últimes parades que recullen després d’una Festa Major. L’últim missatge abans del silenci etern. L’últim petó o l’últim hola, hem de parlar. L’última funció, la més emotiva. L’última escalfor de llum abans no vingui el vent fred de tardor. Els últims dies que ens vam veure i els recordem feliços. L’últim gol de la nit que ens serveix per guanyar. L’últim acord del concert. L’últim cul que queda a la copa. Aquella última vegada que vas venir i ja no has marxat. Les últimes onades de la nit perquè es faci de dia per primer cop en molt temps.