Select Page

Què sé jo dels gols del Barça al Bernabéu. Miri, què sé jo, no ho sé. No hi era, no ho recordo. Què sé jo de totes les mentides que s'han dit dins l'Estat lamentable amb la misèria diària, amb Zoido de Ministre mentre estàvem a grau 4 de Terrorisme. Què sé jo. Miri, és que ara mateix no ho sé. No ho sé això del Cuixart que ha fet la volta al món amb un discurs ple de llum i de vida i de dignitat i saber-se més viu que els qui són en llibertat. Però no, no ho sé, jo no sé res, jo no hi era, no ho sabia. Ja. Què sabré de la Lliga i que estem a dotze punts al febrer i en quatre dies quatre gols i zero en contra, què et sembla, si no sé res, no vols entendre res. Perquè no vols que entengui res, oi? Vols que no recordi qui som i on volem anar, vols que no sàpiga res, que et digui que estem en igualtat de condicions, vols que digui que sou superiors, vols veure'm acorralat i sense llibertat? Vols creure que ets millor. Així doncs, no veuràs mai que sou unes merdes i que la llibertat vindrà, molt aviat, con la venia.