Select Page

Podràs regalar una joguina al teu fill, al teu fillol, una bufanda al teu pare. Podràs sortir al carrer i caminar o córrer; anar al bosc, agafar llenya i encendre una llar de foc. Viuràs un diumenge plàcid, mirant com plou i tocant la mà de la teva parella sota la manta. Viuràs amb seguretat dins el bany, amb el calefactor i l'aigua calenta i una mica de música, que relaxa molt. Podràs quedar amb els companys i fer una cervesa, un tallat, comentar la jugada, que si la lliga està perduda, que si la Copa és el torneig menor. Vindrà algú, et farà riure molt, marxareu plegats. Fumaràs una cigarreta, agafaràs el cotxe, tornaràs a casa, li diràs al teu gos que és preciós que no et mereix i et faràs el que et doni la gana per sopar. Posaràs la tele: veuràs un autobús de la Guàrdia Civil on a dins van uns presos polítics (o una cosa així), no em facis dir ben bé el què. Mires el mòbil abans d'anar a dormir al teu llit, no fos cas que el teu grup del xat de La Manada hagi dit alguna cosa que et faci riure molt i t'ho perdis. Tanques els ulls i t'adorms plàcidament perquè la justícia està de part teva. I demà vés no se't doni per violar a una altra noia amb els teus.
Lliure desgraciat.