Select Page

Galledes de roses baixant pel carrer del poble. L’olor de llibre nou i piles i piles ordenades per autor. La llum blava d'un dia radiant. La parada plena de color que vendrà la primera rosa. La primera rosa que ven abans del primer 'sí' i la rosa que ven i que serà per l'altra. Lectors que busquen els autors per una firma especial. Autors que signen a discreció i troben a un lector especial. El dia del somriure per a tots i de la felicitat que passeja a totes les places. El dia del vermell i el groc i d'estrenar la primavera. Anar a la feina al matí fent plans per passejar a la tarda. El dia de regalar coses boniques, com una abraçada, petons, un sopar o provar de fer una poesia. Textos de joves que guanyaran jocs florals. Joves que avui no escriuen però seran grans èxits. I a la nit, hores romàntiques i obrir llibres en forma de regal i lectures en veu baixa. El plaer nocturn de moltes hores de sol i llum al cel per a celebrar la millor de les diades. Dracs que es mengen la tristesa i roses que omplen d'alegria els menjadors i pètals que encenen els cors. I si tot va bé, fins l'any que ve.