Select Page

He tornat. Sí, sé que queda pretensiós aquest 'torno'. Tornar és arribar de nou, entrar, començar una altra vegada. Aparèixer. Ho faig després d'agafar un temps de descans amb l'escriptura (públicament) i amb ganes de compartir tot allò que em passa per l'ànima. Escriure és una manera com una altra de comunicar, dir i plasmar emocions, sensacions i neguits aturats al cervell. Les mans van soles sobre el teclat. Però quina és la força que mou les lletres del cap als dits? Sempre m'ho he preguntat… He tornat. Després de 100 articles seguits a 'todoslosviernesdelmundo' tinc moltes coses a dir i compartir. Construir un diàleg amb els lectors i llençar pensaments per esvair dubtes i records, nits i tardes i estones escrivint, que és una de les coses que més m'agraden, més m'omplen, més em fan sentir (no sempre bé). He tornat amb 'no us agrada res', que bé d'allò tan nostre: la desil·lusió, la poca fe en què tot anirà bé, en tirar per terra tots els plans i les idees que un proposa. 'No us agrada res' ve de la decepció clàssica de proposar coses i una negativa que et torna, com un ganivet, un cop fred a l'esquena. A tots no ens acaba d'agradar prou gairebé res. Som absolutament 'xafa-plans', crítics amb els viatges que fem (esperava molt més) o als restaurants (no n'hi ha per tant). Fa massa fred sempre o massa calor. S'està fent tard i el teu amic és molt pesat (com si els teus no ho fossin, de pesats). L'hora de més és molt llarga però la que ens treuen fa venir son. L'obra era bona, però l'entreacte massa curt i hi havia molta cua al lavabo. He tornat. Amb ganes d'escriure coses noves, de compartir directament amb vosaltres intimitats i coses vitals. Si voleu, podeu criticar-me, que com que no us agrada res, segur que ho fareu.