Select Page

Estimats lectors: avui parlaré de bellesa. Preneu la pàgina i adopteu les paraules com si fossin les vostres pròpies vivències. He estat a llocs tan increïbles que s'acumulava el color de la terra fins a fer ferides dins les meves parets internes. He vist cavalls amb tanta llibertat que voldria que em fessin una volta per sentir com ells ho viuen. Les tardes que viuen entre rius, la humitat calla la calor tímida, els camins ens portaven per tot arreu d'on volguéssim anar. Els camins que mai s'esvaeixen, camins que no hem de fer sols, camins que sempre hi són. I ja en arribar, entre els timbals de la tarda i el cansament, ens fèiem la dutxa de l'aigua balsàmica i la cervesa que suca el bigoti sec deixant-lo blanc, volent imitar a la lluna. De les millors coses, també, era sopar a les set i gaudir de les paraules extenses i plenes de sabor i riure fins al final. Això també és bellesa. L'endemà tornàvem amb les botes posades i seguir pujant les muntanyes i les roques i la pluja que vestia el nostre cos, fred i emocionat i fins i tot content de ser-hi; totes les victòries tenen el patiment just per fer-les grans.
Matins de gebre i blau tímid al cel i bons propòsits al mapa. Cares contentes i mirades d'objectiu nerviós; mai sabem si podrem arribar-hi. No cal gaire més per gaudir de l'alegria de la vida. 'Només' uns dies de llibertat, una companyia fiable i estar a la Cerdanya.